Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 december, KvK Rotterdam

Kom naar de India Business Days

Bent u ondernemer met interesse in zakendoen in India of bent u al actief in dit land? Verken dan uw mogelijkheden tijdens de India Business Days op 12 december in Rotterdam.

India is een belangrijke markt voor Nederland. Naar verwachting heeft India in 2025 de grootste bevolking van de wereld en is het 's werelds 3e economie. Op de India Business Days kunt u zich verdiepen in de fascinerende Indiase markt en uw zakelijk netwerk uitbreiden.

India en Nederland kennen vergelijkbare wereldwijde uitdagingen zoals klimaatverandering, urbanisatie, voedselzekerheid en digitalisering. Dit zorgt voor veel samenwerkingskansen om tot nieuwe, innovatieve en duurzame oplossingen te komen.

Met een snelgroeiende middenklasse, een fascinatie voor vers in plaats van 'processed' voeding en circa een kwart miljard vegetariƫrs/veganisten groeit de vraag naar tuinbouwproducten snel. Tijdens de workshop Horticulture wordt hier verder op ingegaan.

Klik hier voor het programma & meer informatie

Publicatiedatum: