Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thema Plantarium 2019: “Green Fits All”

Plantarium wordt in 2019 voor de 37e keer gehouden. Na een succesvolle samenvoeging met GROEN-Direkt vinden beide beurzen wederom samen plaats onder één dak in twee aangrenzende hallen aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.

Plantarium vindt traditiegetrouw plaats in week 34. Het bestuur van de Stichting Vakbeurs overweegt om vanaf 2020 de datum minimaal één week naar achteren te verschuiven. Dit vergt echter tijdige besluitvorming. Met de deelnemers wordt in aanloop naar de komende editie hierover gesproken.

De ingezette koers van afgelopen jaar blijft gehandhaafd: drie dagen beurs, business to business, met een heldere lay-out die plaats biedt aan kwekers, veredelaars, retail en toeleveranciers. Er worden 11.000 vakbezoekers verwacht uit 44 landen.

Standhouders kunnen qua deelname kiezen uit drie opties: een basisstand zonder standbouw, een variant met systeembouw en een variant waar houtbouw mogelijk is. De inschrijving is vanaf heden geopend. Inschrijven kan via de website www.plantarium.nl

Plantarium 2019 wordt gehouden van 21 t/m 23 augustus 2019 aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.

Publicatiedatum: