Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stolk Orchids presenteert Orchid2

Dit najaar lanceerde Stolk Orchids uit Waddinxveen maar liefst twee nieuwe duurzame producten: Orchid2 en een speciaal ontwikkelde duurzame hoes. Eerder deze maand zijn deze twee noviteiten, samen met de trends en bijpassende producten van Stolk Orchids, gepresenteerd in op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

Orchid2, een dubbele plant in 1 pot
Orchid2, een orchidee tot de macht twee. Het lijkt een wiskundige som, maar eigenlijk is het simpel. Deze noviteit van Stolk Orchids is één Phalaenopis, ontstaan vanuit twee jonge planten waaruit minimaal vier of meer takken vol bloemen ontwikkelen. In de eerste maand van 2019 zal het product leverbaar zijn.

Ecovriendelijke hoes
Daarnaast presenteerde Stolk Orchids een ecovriendelijke hoes. Deze moeten het duurzame karakter van de teelt en bedrijfsvisie verder benadrukken, is er een papieren verpakking gecreëerd waar het duurzame verhaal en teeltwijze worden uitgelegd.

Voor meer informatie:
Stolk Orchids
www.stolkorchids.nl

Publicatiedatum: