Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe elektrotrekker voor De Bonfut

Tholen - Voor kwekers van poinsettia’s zijn de drukke weken weer aangebroken. In de maanden november en december voorzien zij menig tuincentrum, bloemenzaak of supermarkt van kerststerren. Voor kwekerij De Bonfut in Honselersdijk gaat dat dit jaar een stuk makkelijker. Onlangs schaften zij een extra elektrotrekker aan om onder andere de karren met kerststerren in het bedrijf te vervoeren.

Paul Vijverberg van Steenks Service overhandigde onlangs de sleutel van de gereviseerde Spijkstaal, type 305 volledig in de bedrijfskleuren van Kwekerij De Bonfut. Erik van der Valk, directielid van de kwekerij, vertelt: “Door de aanleg van een buitenveld en 1.500m2 koelcellen voor de opkweek van halfwas Hortensia planten is het intern transport uitgebreid. Hierdoor hadden we een extra elektrotrekker met zwaardere trekcapaciteit nodig. Bij Steenks Service zijn we hiervoor aan het juiste adres.” 

400.000 poinsettia’s
Kwekerij De Bonfut werd in 1991 opgericht. Onder een glasoppervlak van 3,3 hectare en op een 2,5 hectare buitenveld kweken zij naast poinsettia’s ook kleine potmaten Hortensia’s en deco chrysanten. Tussen begin november en half december worden er door dit bedrijf 400.000 poinsettia’s ingepakt voor de eindklant.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Kwekerij de Bonfut
Harteveldlaan 18a
2675 LE Honselersdijk
Tel: 0174-620045
info@debonfut.nl
www.debonfut.nl