Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaanse bloemisten bezoeken Keukenhof

“Pure Cymbidium” verbindt Nederland met Italië

Op 8 november heeft een vertegenwoordiging van Italiaanse bloemisten en groothandelaren de cymbidiumexpositie in Kasteel Keukenhof bezocht.

In de sfeerkamers van het kasteel werd een grote diversiteit van arrangementen vormgegeven door Paul Deckers. Denk hierbij aan huwelijk, afscheid, solitaire creaties, glasdesign, experimentele composities, vaas- en schaaldecoraties en mini-bloemwerken. Puur Cymbidium als hoofdbloem. De kracht, puurheid, intrinsieke waarde, geur en eenvoud van de Cymbidium werd zo optimaal getoond.

Floraal vormgever Paul Deckers is ook verantwoordelijk voor de bloemversiering tijdens Pasen op het Sint-Pietersplein in Rome. De expositie in Kasteel Keukenhof brengt de Cymbidium weer in de spotlights. De expositie werd geopend met de doop van een nieuwe Cymbidium “Giorgina” door Paul Deckers en Charles Lansdorp van de Orchideeënkwekerij Rene van Eijk.

Het bezoek van de Italiaanse delegatie aan de Trade Fair, Cymbidiumkwekerijen en Kasteel Keukenhof is vastgelegd op foto en film. Deze worden gepresenteerd op de beurs Myplant&Garden in februari 2019 in Milaan, waar ook een presentatie van de Cymbidium en demonstraties plaatsvinden. Dit is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit het Nederlandse diplomatieke postennet in Italië. 

Voor meer informatie:
Charles Lansdorp: +39 3425687028
Paul Deckers: +31 625073976

Publicatiedatum: