Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schreurs pakt uit met Pastini

Voor het eerst zal Schreurs naast een complete rozenstand en het welbekende Red Naomi! hart bij de entree in hal D haar gerbera assortiment tonen op de IFTF. De verschillende verschijningsvormen van de gerbera worden hier getoond in een bijzonder breed kleurenpallet. De standaard, de mini, de bolero en de pasta zullen met elkaar een bont geheel vormen.

Als aanvulling op de volledige collectie, zal de exclusieve Pastini, de productgroep die deze zomer geïntroduceerd is, in de spotlight staan. De Pastini valt op door haar eigenwijze uiterlijk: het is een vrolijke, gekleurde gerbera met curly bloembladeren. De speelse ‘look’ maakt de collectie een ideaal product om mee te werken in boeketten en arrangementen.

Schreurs Holland B.V. is te vinden in stand A1.12 voor de rozen (vlakbij de ingang) en stand D4.27 voor de gerbera’s. Naast aanwezigheid op de IFTF, houdt het bedrijf ook open huis in De Kwakel. Hier bent u welkom van dinsdag 6 november tot en met vrijdag 9 november.

 
Voor meer informatie:
Schreurs
E: rose@schreurs.nl
www.schreurs.eu
Publicatiedatum: