Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal van Zanten introduceert Haydar Pink

Haydar Pink is de nieuwste aanwinst binnen het troschrysant segment van Royal Van Zanten. Het is een zoete, baby roze variëteit met dezelfde sterke genen als haar familieleden Haydar en Haydar Yellow. Met ingang van vrijdag 26 oktober 2018 wordt Haydar Pink op de markt geïntroduceerd door chrysantenkwekerij RiverFlowers B.V. Aanvoer op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk met 30.000 stelen per week maar ook verkrijgbaar via Floramondo voor kopers op afstand.

Haydar Pink is onderscheidend door de in het oog springende combinatie van de lieflijke, roze bloem en het contrasterende, fris groene hart. Net als de rest van de familie is Haydar Pink een robuuste bloem met een zeer goede houdbaarheid en vaasleven. Sterker nog, na het snijden wordt haar kleur nog iets intenser. Voor de bloemist is Haydar Pink een prachtige aanvulling in een boeket; ze brengt volume en laat zich makkelijk combineren met andere bloemen. Ook mono komt Haydar Pink goed tot haar recht door haar sprankelende, stralende kleurencombinatie.


Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
E: breeding.nl@royalvanzanten.com
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: