Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraHolland stopt met Let it Grow

Let it Grow - het in mei 2016 door FloraHolland opgerichte innovatieplatform en paradepaardjes van voormalig CEO Lucas Vos ('echt heel trots op', vlogde hij) - doet de deur al weer dicht. Reden? Om "ons als business-to-business dienstverlener te richten op onze drie prioriteiten in 2018, namelijk het verbeteren van de dagelijkse dienstverlening, het succesvol maken van Floriday en het mogelijk maken van de Integrale Logistieke Besturing", aldus Steven van Schilfgaarde in een bericht op de website.

Hij bedankt het team achter Let it Grow voor de moeite. "De afgelopen twee jaar heeft Let it Grow, onder leiding van Silke Tijkotte, een podium gecreƫerd voor start-ups die op innovatieve wijze bloemen en planten bij de consument brengen. Door Silke en haar team is veel in beweging gebracht in de sierteeltsector, waarvoor we haar en haar team enorm dankbaar zijn. Dankzij dit enthousiasme en de passie zijn er mooie en kansrijke initiatieven gestart."


In reactie op het besluit heeft Silke Tijkotte een korte vlog gemaakt, die u hier terugvindt.

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: