Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In maart special Klimaat

Tholen - Vanaf vandaag hebben we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een special klimaat. Het onderwerp klimaat is breed. Klimaatcontrole is een essentieel onderdeel van de glastuinbouw. De kleinste wijzigingen in het klimaat hebben grote invloed op het verloop van de teelt. Nederlandse bedrijven, maar natuurlijk ook bedrijven in de rest van de wereld, werken voortdurend aan betere isolatie, rendementen, schermmaterialen en precieze belichtingsstrategieën om volledige controle over het klimaat te krijgen.



Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan het klimaat. Mocht je als bedrijf een nieuw product hebben of weet je belangrijk nieuws uit de sector te te melden, laat het ons weten. Een persbericht kun je insturen naar info@bpnieuws.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente special. De special Klimaat duurt tot 31 maart. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 950. Op Hortidaily is deze positie € 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en €580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief.

Publicatiedatum: