Schilderen en solex rijden tussen de tulpen

Op donderdag 26 april is Riek van de Bor van Galerie De Voorst van 10.00 – 17.00 uur aanwezig op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 te Creil. Zij biedt bezoekers de mogelijkheid om zelf een tulpenschilderij te maken. Bezoekers kunnen hun eigen schildersmaterialen mee nemen of op het tulpenbelevingsveld een schilderspakket aanschaffen en aan de slag gaan. Indien gewenst is Riek beschikbaar om te begeleiden, te helpen en tips te geven.


Schilderen tussen de tulpen: Riek schildert tulpen op hout (fotocredits: commissie tulpenbelevingsveld)

Om 14.00 uur diezelfde middag start de solextocht. Deze is nieuw in het programma van het Profytodsd Tulpenfestival. Van tevoren opgeven voor de twee uur durende tocht is verplicht en kan via tulpenbelevingsveld@gmail.com. Vanaf acht personen wordt er gestart met een tocht. Mocht de rit snel vol zijn, dan komt er een tweede tijdstip.

Voor bezoekers, die individueel solex willen rijden, zijn er op 26 april de hele dag een aantal solexen beschikbaar op het tulpenbelevingsveld. Deze kunnen op de dag zelf geboekt worden op basis van beschikbaarheid. Er is altijd iemand stand-by voor het geval er iemand pech onder weg krijgt.

Wanneer je met een groep op een andere dag of ander moment met de solex langs de tulpen wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Vraag dan de beschikbaarheid op bij Solexnu, 06-17834111.

De activiteiten op het tulpenbelevingsveld worden georganiseerd door de commissie Tulpenbelevingsveld van het Profytodsd Tulpenfestival, onderdeel van StEP Noordoostpolder.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018