Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bouw nieuw magazijn Dillewijn Zwapak van start

"Met eerste paal slaan we een mijlpaal"

Tholen - Onder belangstelling van werknemers en genodigden hebben directeur Mark de Krosse en grootaandeelhouder Peter Vlug gisteren de eerste paal geslagen van het nieuw kantoor en logistiek centrum van Dillewijn Zwapak. Het pand, dat zal verrijzen aan De Loetenweg, ligt weliswaar op Amstelveens grondgebied, maar is nog steeds op een steenworp afstand van de bloemenveiling van Aalsmeer.



“Vandaag is voor ons niet alleen de eerste paal maar eigenlijk gewoon een mijlpaal geslagen”, aldus Mark de Krosse. “Als gevolg van de groei van ons bedrijf werken we nu met 3 verspreide logistieke centra, dat is natuurlijk niet optimaal. Vanaf de tekentafel stond de dienstverlening naar onze klanten centraal. Ons nieuwe warehouse biedt daarom niet alleen meer dan 10.000m2 ruimte voor onze voorraden, maar nog belangrijker is dat we de logistieke processen volledig gaan automatiseren en robotiseren. En als je dan bedenkt dat deze nieuwbouw conform de laatste milieu-inzichten gebouwd wordt, ben je als organisatie in mijn ogen echt future proof bezig.”


Mark de Krosse vertelt hoe het pand eruit zal komen te zien

Een en ander heeft wel wat vertraging opgelopen. De eerst paal had men eigenlijk in september vorig jaar al willen slaan, maar de onvermijdelijke ambtelijke tamtam duurde langer dan gehoopt. De verwachte verhuisdatum is nu opgeschoven naar november: eerst de gehele logistieke afdeling naar het nieuwe pand aan De Loetenweg in Amstelveen. In december volgt dan het overige kantoorpersoneel en wordt ook de showroom geopend.



Het magazijn wordt 4 x 2.500 m2 groot en 14 meter hoog. De interne logistiek en het order pikken zal in hoge mate geautomatiseerd worden, waardoor, in combinatie met het samenvoegen van de verschillende locaties, flink op arbeid bespaard zal worden. Meer informatie & artist impression van het nieuwe pand vindt u hier.



Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
Mark de Krosse
T: +31 (0) 297 354 167
M: +31 (0) 6 535 100 51
E: m.dekrosse@dillewijn.nl
www.dillewijn.nl

Publicatiedatum: