Potveer failliet

Tholen - Potveer BV is gisteren door de rechtbank van Noord-Holland failliet verklaard. Het faillissement volgt op een toegekende surseance van betaling, die de rechtbank drie dagen daarvoor, op 9 maart jl., toekende.

Het faillissement lijkt te komen als een donderslag bij heldere hemel. Vorig jaar werden nog met regelmaat klanten in binnen- en buitenland met verwerkingslijnen verblijd en ook gaf het bedrijf recentelijk nog acte de présence op verschillende tuinbouwbeurzen.

Als curator is aangesteld mr. Lasonder (Oprecht Advocaten). Deze is, zo laat een medewerker van het advocatenkantoor, nog niet voor commentaar bereikbaar en ook het bedrijf zelf (kantoor, directie) geeft niet thuis. Ook is de website offline gehaald.

Potveer BV
Potveer BV is sinds jaar en dag een gerenommeerd speler in de bouw van machines en verwerkingslijnen voor de sierteelt. De geschiedenis van het in het in het Noord-Hollandse plaatsje Avenhorn (gemeente koggeland) gelegen bedrijf gaat terug tot 1926. Bij Potveer werkten enkele tientallen mensen.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018