Social media belangrijk voor kwekers en handelaren?

De afgelopen tijd zijn steeds meer kwekers en handelaren beter met hun zicht - & vindbaarheid via #socialmedia. Het is goed dat er steeds meer bedrijven nut én noodzaak inzien van de juiste balans tussen offline & online. Om aan deze groeiende kennis over sociale media te voldoen, is er een speciale cursus ontwikkeld voor kwekers en handelaren.

De nieuwe cursus Social Media start op 2 verschillende locaties. Op donderdag 22 maart in Aalsmeer en op donderdag 29 maart in Naaldwijk. Cursustijden van 8.30 – 19.00 uur inclusief lunch en avondmaaltijd.Als kweker of exporteur, tuincentrum of bloemist kun je tegenwoordig niet meer zonder Social Media. Alle schakels in de keten zijn er “druk mee” maar hebben vaak te weinig kennis en inzicht om social media doeltreffend in te zetten. Deze cursus bestaat uit 1 interactieve dag en wordt gegeven door Marco van de Koppel van Horti-Experience en Lucas Jansen van Floweracademy.NL. Beiden hebben speciaal een praktische module geschreven voor het MBO onderwijs om Social media handig toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Tijdens deze cursus wordt in een korte tijd intensief aan de slag gegaan met veel voorkomende social media vormen. Doelstellingen, uitvoering en praktische tips maken dat de cursus direct toepasbaar is waarbij heldere keuzes kunnen worden gemaakt. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen social media case.

Ben jij met jouw bedrijf ook toe aan het zetten van de stap richting #online? Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website.


Voor meer informatie:
Floweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018