Nieuw gerbera inspiratiemagazine: On Tour Switzerland

Elk jaar reizen we naar een plek waar we kleur en vreugde kunnen brengen met onze Nederlandse gerbera's. Dit jaar reisden we naar het prachtige Zwitserland en bezochten het Grand Hotel & Spa Victoria-Jungfrau. Een geweldige locatie voor privé- en zakelijke evenementen. We combineerden ons bezoek met een uitstapje naar het meer van Brienz en de bergen van Grindelwald. Het resultaat? Een nieuw gerbera inspiratiemagazine in een Zwitserse setting.


 
De lente brengt kleur van buiten naar binnen. De lente is het seizoen waarin planten en bloemen beginnen te bloeien. Alles buiten krijgt weer kleur. Een uitstekend moment om buiten naar binnen te brengen en je interieur te kleuren. Met zijn vele kleuren en variëteiten is de gerbera een echte kleurbeleving in elke kamer en op elke locatie. Het fleurt alles en iedereen op en lijkt overal bij te passen.
 
Bloemeninspiratie voor de lente
In ons nieuwe inspiratiemagazine combineren we de nieuwste trends met een geweldige locatie. Deze lente zien we frisse, gele en natuurlijke, groene tinten. Maar ook warme combinaties zoals roze/oranje en rood/paars. En contrasten: een modern assortiment op een klassieke locatie. Samen met acht Nederlandse en twee Zwitserse bloemstilisten hopen we je dit seizoen te inspireren met ons uitgebreide assortiment gerbera's. Bekijk het in ons nieuwe magazine!
 
Gerbera foto’s in hoge resolutie
Ben je onder de indruk van de geweldige foto's die je hebt bewonderd in ons magazine? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt alle afbeeldingen in ons inspiratiemagazine downloaden op onze website in lage- en hoge resolutie. Ideaal om te gebruiken in uw bloemenwinkel, drukwerken of online. Word lid van Coloured by Gerbera en krijg gratis toegang tot meer dan 1.000 gerbera foto’s in hoge resolutie.
 
Meer informatie: www.colouredbygerbera.com/on-tour-switzerland-2018

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018