18 nieuwe sensoren voor platform Royal Brinkman

Tussen Royal Brinkman en 30MHz is een nieuwe samenwerking gesloten. Het resultaat is dat Royal Brinkman 18 nieuwe sensoren heeft opgenomen in het sensorenassortiment op het platform.

Realtime informatie
Royal Brinkman streeft ernaar voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. "Tuinbouw wordt namelijk steeds meer een precisiewetenschap en data op gewasniveau zijn daarbij onmisbaar. Na een uitgebreide marktanalyse werd de link met 30MHz gelegd," meldt het bedrijf. Via het sensorenplatform van het bedrijf uit Amsterdam kunnen telers de omstandigheden van de gewassen, bollen of zaden binnen de kas, opslag of koelcel of buiten in en op de grond volgen. Realtime informatie, welke wordt weergegeven op het ZENSIE-dashboard via smartphone, tablet of desktop, maakt dat zij beter beslissingen kunnen nemen en sneller kunnen reageren op kritieke situaties. Het is ook mogelijk om het systeem te koppelen aan klimaatcomputers.


Sensoren in kas met ZENSIE dashboard 30MHz.

Het assortiment van 30MHz bestaat uit een 18-tal sensoren waarmee telers op lokaal niveau snel inzicht krijgen in onder andere VPD, dauwpunt, kastemperatuur, luchtvochtigheid, planttemperatuur, CO2, luchtstroom en infrarood. Op deze manier kan ook de invloed van bijvoorbeeld een diffuus coating, krijtmiddel onder glas of een DryGair luchtontvochtiger inzichtelijk worden gemaakt. De draadloze sensoren hebben het uiteindelijke doel om de productiviteit te verhogen, gewasverlies te verminderen en waardevolle energie te besparen.


Royal Brinkman
0174 - 446 100
info@royalbrinkman.nl

royalbrinkman.nlPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018