Tuinbouw Jongeren Oostland op bezoek bij Havecon

Zaterdagmiddag 17 februari kreeg Havecon de Tuinbouw Jongeren Oostland op bezoek. Deze middag stond in het teken van de Algemene Ledenvergadering en "Tuinen bij Havecon". De Tuinbouw Jongeren - een organisatie die al ruim vijftig jaar bestaat - telt momenteel ruim honderd leden. Jonge kwekers en jongeren die affiniteit met de tuinbouw hebben en afkomstig zijn uit Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en uit Zuidplas.

Na de Algemene Ledenvergadering was het woord aan ons. Aan de hand van een presentatie lieten we zien waar binnen Havecon dagelijks mee bezig zijn en hebben we een blik geworpen op recente ontwikkelingen binnen de sector. Virtual Reality, diffuus glas en schaalvergroting zijn een aantal ontwikkelingen waarover goed gediscussieerd werd. De inhoud van alle vragen die gesteld werden, geeft enorm veel positieve weerspiegeling van een fantastische generatie die eraan komt. De dag werd gezellig afgesloten met een hapje en een borrel.


Een volle zaal tijdens de presentatie.


Tijdens de rondleiding door de nieuwe loods vertelt Pieter wat hier dagelijks gebeurt.


Het huidige bestuur en ex-bestuursleden (die zaterdagmiddag afscheid namen) in de nieuwe loods, samen met Henk. Jan Reijm (ex-bestuurder), Rob Oosterom, Marco van Adrichem, Henk Verbakel, Wouter van den Bosch (ex-bestuurder), Sebastiaan Breugem (ex-bestuurder), Stefan Hendriks, Leon van Mil en Joyce van der Burg.


Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. +31(0)10 266 32 70
Fax +31(0)10 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018