Inspiration Zone op de IFTF 2018

Bloemisten en andere bezoekers die afgelopen november de IFTF beurs hebben bezocht, hebben bij de World of Flowers een aantal uitgewerkte stijlen kunnen bekijken. Stijlen van woonruimtes in combinatie met bloemen en planten. Dit onderdeel van World of Flowers had zoveel positieve aandacht dat het terugkeert als ‘Inspiration Zone’ in de World of Flowers 2018. Wederom is de World of Flowers te zien op de International Floriculture Trade Fair (IFTF, 7-9 November, Vijfhuizen, Nederland).World of Flowers 2017 heeft de trends ‘geur’, ‘kleur’ en ‘vorm’ uitgewerkt in praktische toepassingen. De combinatie van lifestyle, accessoires en bijpassende groene producten zorgden voor een waardevolle ervaring bij zowel bezoekers als deelnemende partners in de World of Flowers. Vier uitwerkingen, gebaseerd op het thema "Earth Awareness - Colors of Nature" waren te zien: Earth (raw elements), Green (forest embrace), Fire (nature’s fury) and Future (hope & purity).

Green Team Consultancy+ is al weer volop in voorbereiding o.a. door het bezoeken van beurzen als Trendz en Christmasworld, voor de vijfde editie van de World of Flowers. De voorbereiding is in nauwe samenwerking met Mignon Kievit (Mettodesign), die met haar expertise in trendspotting en lifestyle experience zorg draagt voor een spetterende uitwerking van de Inspiration Zone.

"Er was veel terug te vinden in Frankfurt (Christmasworld 2018). Bijvoorbeeld de kleur combinaties van blauwgrijs/poeder-perzik/klei (Earth), met veel accenten van vlam-zwart en metaal (terug te vinden in "Fire") was het een chique vertaling naar lifestyle die vooral de jongere generatie omarmt!", zegt Mignon: "Dus al weer volop inspiratie voor de Inspiration Zone in november van dit jaar!"


Voor meer informatie:
Green Team Consultancy+
Hoofdweg 119
1424 PE De Kwakel
info@greenteamconsultancy.com
www.greenteamconsultancy.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018