Decorum reikt prijzen uit aan beste Decorum kwekers & kopers

Traditiegetrouw reikt telersvereniging Decorum tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie prijzen voor de beste kweker en beste koper van het jaar uit. Stemmers konden in de categorieën bloemen en planten kiezen voor het bedrijf wat dit jaar positief is opgevallen en een potentiele podium plaats verdient.


 
Beste Decorum bloemen kweker van 2017

Borst Bloembollen ontving de eerste prijs in de categorie ‘Beste bloemen kweker van 2017’. De aangesloten bloemen kopers prijzen het assortiment en de constante kwaliteit van deze tulpenkweker. Ook de intensieve samenwerking met de kweker wordt zeer gewaardeerd. Arcadia Chrysanten en Moerman Lilium eindigden op een gedeelde tweede plaats. De derde prijs ging naar Jac. Oudijk.


­­
Beste Decorum bloemen koper van 2017

De Decorum leden verkozen J. van Vliet tot ‘Beste bloemen koper van 2017’. Zij vinden dit bedrijf een betrouwbare klant die echt voor Decorum gaat. Decorum kopers Hamifleurs en Enigma Flowers behaalden de tweede en derde plek binnen deze categorie.
 


Beste Decorum planten kweker van 2017
Dijk van Dijk sleepte de titel ‘Beste planten kweker van 2017’ in de wacht. Volgens de aangesloten kopers ligt de kwaliteit van Dijk van Dijk hoog en levert deze kweker altijd topkwaliteit. Ook de hulpvaardigheid van de kweker en het meedenken met de koper wordt gewaardeerd. Ter Laak Orchids behaalde een tweede plek en de derde plek ging naar J&P Ten Have.


 
Beste Decorum planten koper van 2017
In de categorie 'Beste planten koper van 2017' kreeg OZ Planten de meeste stemmen. Volgens de Decorum leden kiest OZ Planten bewust voor kwaliteit en is deze exporteur veruit de meest betrokken koper van Decorum. Decorum kopers Hamiplant en Javado behaalden respectievelijk de tweede en derde plek bij deze verkiezing.
 
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Decorum Company, waar ongeveer 150 gasten (aangesloten kwekers, kopers en relaties) aanwezig waren, blikte voorzitter John Grootscholten terug op afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar. Hierin ging het met name over de verdere ontwikkeling van de nieuwe Decorum merktuitstraling en het intensiveren van bestaande en nieuwe samenwerkingen.

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018