Chrysal met nieuwe innovaties op de IPM

Tijdens de IPM introduceert Chrysal de verbeterde Chrysal Professional 2 in een nieuwe Bag-in-box verpakking. We hebben onze bekende Professional 2 verbeterd om de bloemen zo lang mogelijk mooi te houden. Het bevat precies genoeg voedingsstoffen voor de natuurlijke ontwikkeling van bloemen, terwijl het voorkomt dat bloemen te ver openen. Ook introduceren we een nieuwe en meer gebruiksvriendelijke verpakking voor de Professional 2: de Chrysal Bag-in-box. Onze nieuwe Bag-in-box bevat 70% minder plastic dan onze standaard blauwe verpakkingen. De efficiënte verpakking is beter voor onze planeet en maakt het scheiden van afval makkelijker. De IPM vindt plaats van 23 januari tot 26 januari. Voor meer informatie, bezoek onze stand op 1D12.26.

Chrysal Professional is verbeterd
Klanttevredenheid is belangrijk en we willen allemaal dat onze bloemen zo lang mogelijk mooi blijven. Onze nieuwe en verbeterde Chrysal Professional lijn maakt dit mogelijk. We hebben onze bekende Professional 2 verbeterd om je bloemen zo lang mogelijk mooi te houden. Het bevat precies genoeg voedingsstoffen voor de natuurlijke ontwikkeling van bloemen, terwijl het voorkomt dat bloemen te ver openen. Naast de verbeterde Professional 2 introduceren we FlowPro 2, een complete lijn met conditioners en vase & foam producten die ervoor zorgt dat je niet meer hoeft aan te snijden, voordat je je bloemen op water zet.

Bag-in-box
Chrysal Professional 2 in onze nieuwe verpakking Bag-in-box is beter voor je bloemen en voor de planeet. Onze nieuwe Bag-in-box bevat 70% minder plastic dan onze standaard blauwe verpakkingen. Niet alleen is de Bag-in-box beter voor de planeet, het maakt het scheiden van afval een stuk makkelijker. Als de Bag-in-box leeg is, kun je de kartonnen hoes verwijderen en de jerrycan klein maken. De kartonnen hoes kan bij het oud papier en de jerrycan bij het plastic afval.

Aquastick en FreshPaq
Op de IPM presenteren we ook de Aquastick en de FreshPaq. Aquastick is een makkelijke manier om je planten mooi te houden zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat ze voldoende water krijgen. Met FreshPaq geven we de mogelijkheid om verse bloemen te vervoeren zonder het verspillen van water en het creëren van een extra point of sale in je winkel. Op de IPM laten we je graag kennis maken met onze consumentencommunicatie van Aquastick en alle mogelijkheden voor de retail van FreshPaq.

Bezoek onze stand op de IPM: 1D12.26
 

Voor meer informatie:
Chrysal Benelux
Gooimeer 7
1411 DD Naarden
T: +31 (0)35 69 55 888
F: +31 (0)35 69 55 822
E: info@chrysal.nl
www.chrysal.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018