Bloomon lanceert nieuwe collectie

Bloomon lanceert haar nieuwe collectie FLOW. Deze collectie is volledig geïnspireerd op de Japanse filosofie ikigai (‘ie-kie-gah-ie’) die staat voor dát wat je gelukkig maakt. Deze collectie is meer dan alleen bloemen: verwacht pure inspiratie voor het vinden van je flow.

De inspiratie voor deze wintercollectie haalde bloomon uit Japan. Van het eiland Okinawa om precies te zijn, waar mensen opvallend langer leven en gezonder oud worden. En dat hangt weer samen met hun ikigai zeggen ze."Onze nieuwe collectie gaat over de energiestroom die ons verbindt. Over evenwicht, schoonheid en je opnieuw verbonden voelen met de natuur. De collectie is geïnspireerd op de Japanse ikigai filosofie - het vinden van jouw "reason of being". We zijn immers allemaal op zoek naar manieren om ons gelukkig en gezond te voelen. Na het Deense hygge en Zweedse lagom is ikigai de nieuwste wellness trend. Iedereen heeft een ikigai. Je kunt hem vinden na een lang proces van zelfreflectie en zelfontdekking”, aldus Paul Aguirre, director Concept & Content.

Haal harmonie in huis
Bloemen lossen je problemen niet op magische wijze op. Maar ze maken je wel hartstikke zen. Door ze steel voor steel te schikken bijvoorbeeld. Of door ze beter te leren kennen. Zo start deze maand het tulpenseizoen weer. Een bloem die al honderden jaren in heel veel huizen staat te stralen. Een gele tulp staat symbool voor positieve gedachten. En een roze voor geluk en zelfverzekerdheid.Style director Anton van Duijn verwacht behalve betoverende tulpen ook zachte wilgenkatjes, een bontgekleurde Antirrhinum, een prachtige blauw-paarse iris of misschien zelfs een romantische ranonkel.

FLOW verrast met een inspirerend kleurenpalet en bijzondere seizoensbloemen. De collectie is beschikbaar van 11 januari tot 21 maart via bloomon.nl.
 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018