Kemeling groeit uit zijn jasje: verhuizing op komst

Kemeling Kunststoffen is toe aan de volgende stap. Medio april 2018 verhuist het bedrijf naar een ander pand. Om de sterke groei en innovatie de ruimte te kunnen geven, is gezocht naar een pand waar ze efficiënter, flexibeler en kwalitatief nog beter kunnen produceren: Smart Industry.
 
Bij Kemeling Kunststoffen is sprake van topdrukte. Het klantenbestand ontwikkelt zich sterk en de vraag neemt toe. Het bedrijf is daarom genoodzaakt om uit te breiden. Na een lange zoektocht hebben ze een geschikt pand gevonden, waardoor het bedrijf kan meegroeien met de wensen van de klant.

“De verhuizing naar een groter pand is de juiste stap op het juiste moment. Ik heb met Kemeling Kunststoffen behoefte aan een pand op toplocatie, wat meer ruimte voor de productie en innovatie. Wij kijken erg uit naar de verhuizing.”, aldus Robert Kemeling

Voor de klanten verandert er niet veel. Zij hoeven enkel te wennen aan een nieuw adres. Straks kunnen ze voor een bezoek, levering of het afhalen van de producten terecht aan de Slachthuisstraat 7 in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
Kemeling Kunststoffen
Industriestraat 57
2671 CT Naaldwijk
T: +31 - (0)174-621 237
E: info@kemeling.nl
www.kemeling.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018