Florismart organiseert ‘My Early Valentine’ competitie

Florismart is hét digitale inkoopplatform dat zowel kwekers als exporteurs met de bloemist verbindt. In samenwerking met Arend Roses organiseert Florismart de ‘My Early Valentine’ competitie van 15 tot 19 januari. Het doel hiervan is om de kweker, bloemist én consument met elkaar te verbinden.

Sample give-away Arend Roses
Arend Roses staat op de pre-order van Florismart. Dit wil zeggen dat bloemisten, die aangesloten zijn bij Florismart, de bloemen van Arend Roses tot twee maanden vooruit kunnen bestellen. Arend Roses laat bloemisten ook dit jaar graag kennis maken met één van de beste rozen voor Valentijnsdag, de Red Eagle roos. Bloemisten die producten bestellen op het Florismart platform voor levering op 9, 10 of 11 januari, ontvangen een gratis sample van de Red Eagle roos. Door het opsturen van samples zorgt Florismart dat de bloemist een juiste keuze kan maken voor zijn of haar Valentijns rozen.

Mijn Early Valentine
Tijdens de My Early Valentine Facebook competitie zorgt de bloemist ervoor dat consumenten in het zonnetje worden gezet. Na ontvangst van de Red Eagle rozen sample, maakt de bloemist een mooi boeket voor een bijzonder persoon. Vervolgens schrijft de bloemist een verhaaltje waarin wordt uitgelegd waarom hij of zij deze persoon als Early Valentine heeft gekozen. Op 15 januari wordt zowel de foto van het boeket als het verhaal gepost in de Florismart Florists Facebook groep. De bloemist met de meeste likes wint 100 Red Eagle rozen voor Valentijnsdag.

Digitaal inkopen met Florismart
Florismart is een digitale marktplaats die professionele bloemisten toegang geeft tot producten van de beste kwekers en leveranciers. Dit platform stelt bloemisten in staat om verschillende producten bij verschillende leveranciers in te kopen. Kwekers kunnen zelf producten aanbieden, de prijs, het soort product en de hoeveelheid bepalen. Florismart zorgt ervoor dat alles samen wordt bezorgd in één bestelling. Deze manier van inkopen geeft een bloemist veel meer keus en zorgt voor een concurrerende positie. Zo kun je als bloemist zonder zorgen inkopen.

Bekendmaking winnaar
Op vrijdag 19 januari wordt de winnaar van de ‘My Early Valentine’ Facebook competitie bekend gemaakt. Volg ons op Facebook en Instagram om de uitslag van de winactie te volgen.

Voor meer informatie:
Florismart
Tel: +442033184820
contact@florismart.com
www.florismart.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018