Deliflor Chrysanten op de IPM in Essen

Deliflor staat eind januari wederom op de IPM in Essen in Hal 1. De absolute blikvanger van de stand is dit jaar de Baltica. Het jaar 2018 is het jaar waarin Deliflor samen met haar trouwe klanten en afnemers viert dat Baltica reeds 10 jaar succesvol is in de markt. Gedurende het hele jaar zal hierbij stilgestaan worden met diverse feestelijke activiteiten rondom Baltica en alle stands krijgen een aangepaste look dat speciaal voor dit jubileum is ontworpen.


Baltica

Natuurlijk laat Deliflor ook haar noviteiten zien op de beurs, onder andere:

Baltica Salmon
Baltica is al jarenlang een topper in het chrysanten assortiment. Vanaf september 2017 heeft deze topper een zalmkleurige uitbreiding in de vorm van Baltica Salmon gekregen. Linflowers en Zentoo voeren deze prachtige kleurvariant aan. Baltica Salmon heeft een prachtige kleur het hele jaar door. En natuurlijk onderscheidt ook deze Baltica zich door een uitstekend vaasleven en een ongeschonden uiterlijk na een lang transport. Baltica, the original.


Stresa Purple en Pip Pretty

Stresa Purple
Een onderscheidende paarse kleur. Dat is het meest in het oog springende kenmerk van de troschrysant Stresa Purple. Het is een nieuwe kleurvariant op de reeds succesvolle Stresa. Zentoo is de aanvoerder van dit prachtige ras.
Naast de intense kleur zijn ook het lange vaasleven en de prachtige grote bloemen aspecten waar Stresa Purple uitstekend mee scoort. Het is daarmee een goede aanvulling op het huidige assortiment.
Stresa Purple gooide al hoge ogen op een eerdere expo, hij mocht de gouden medaille mee naar huis nemen op de Flowers expo in Moskou afgelopen september.


Baltica Salmon en PIP Pretty

Gagarin Lunar
‘Strong and legendary’, zo staat Gagarin inmiddels bekend. Vanaf oktober heeft dit sterke ras een lichtgele aanvulling gekregen: Gagarin Lunar. VannoVa J&A Flowers is de aanvoerder van dit ras. Gagarin Lunar beschikt net als Gagarin over ijzersterke transporteigenschappen en een uitstekend vaasleven. Gagarin wordt aangevoerd met netje om de kenmerkende grote bloem te beschermen. De naar de Russische kosmonaut Gagarin vernoemde pluischrysant is wereldwijd reeds een bekendheid en versterkt met deze uitbreiding haar positie in de markt.


PIP Purple en Gagarin Lunar

De PIP familie

De PIP familie is sinds de vorige editie van de IPM uitgebreid met maar liefst 3 kleuren
  • PIP Pretty met zijn lichtroze linten en een donkerroze hart
  • PIP Purple die een intense paarse kleur heeft
  • PIP Sunny met donkergele bloembladen die voorzien zijn van rode strepen

Stresa Purple en PIP Sunny

Stuk voor stuk unieke en opvallende rassen die dezelfde uitstekende houdbaarheid en transporteerbaarheid als de PIP varianten die al langere tijd op de markt zijn. Alle PIP rassen worden door Voort Chrysanten aangevoerd.

Deiflor is te bezoeken in Hal 1, stand 1D12.16

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
Korte Kruisweg 163
2676 BS Maasdijke
T: 0174 526 200
F: 0174 526 203
E: info@deliflor.nl
www.deliflor.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018