Naktuinbouw op IPM in Essen

Van 23 tot en met 26 januari 2018 vindt in Essen de internationale beurs IPM plaats. Naktuinbouw nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan de stand. Naktuinbouw is te vinden in een gezamenlijke stand met de Duitse, Franse en Engelse onderzoeksstations voor DUS-onderzoek én het CPVO (Communautair Bureau voor Plantenrassen).

Met de samenwerking van de diverse onderzoeksstations in de stand bieden de organisaties informatie in de volle breedte van alle bestaande sier- en boomkwekerijgewassen. Voordat het kwekersrecht kan worden toegewezen, moet een ras voldoen aan DUS-eisen op onderscheidbaarheid, uniformiteit en stabiliteit gedurende een groeiseizoen.

Bezoekers krijgen in de stand informatie over het aanvragen van onderzoek, het indienen van een DUSaanvraag en de duur en kosten van het onderzoek. Ook beantwoorden wij uw vragen rondom de gevolgen voor kwekersrechtonderzoek vanwege de Brexit.

De gezamenlijke stand is te vinden in hal 2, standnummer 2B23.

Naktuinbouw biedt, zolang de voorraad strekt, een gratis entreekaart aan. Na het sturen van een e-mail naar plantenrassen@naktuinbouw.nl ontvangt u een unieke code om uw entreebewijs te downloaden voor toegang tot de beurs.

bron: Naktuinbouw

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018