Populaire perkplanten en snijbloemenassortiment

Danziger maakt zich op voor IPM Essen

Enkele maanden na hun eigen open dagen, het in hun vestiging in Israël gehouden ‘Novemberfest’, maakt Danziger zich klaar voor de IPM Essen deze maand (Hal 2, Stand 2D40).

"Na de ontmoetingen met zoveel verschillende bedrijven uit de sector kunnen we absoluut zeggen dat de verwachtingen in onze sector nog steeds stijgen. De behoefte aan betere, nieuwe en unieke variëteiten en naar kwaliteit neemt jaarlijks toe,” zegt plaatsvervangend CEO Ori Danziger.

Tijdens IPM Essen zal Danziger twee van haar ‘sterren’merken onder de aandacht brengen. Dit is het 2e jaar waarin Amore Petunia in de lift zit met een opmerkelijke jaarlijkse omzetstijging. Volgens verkoopmanager Europa Ayala Zilberman combineert de Amore-lijn “beantwoording aan alle functionele behoeften van de teler en eindconsument met de toegevoegde waarde van een emotioneel verhaal”.

Na het succes van de promotielijn vorig seizoen, die resulteerde in een grote vraag naar potten met het Amore-merk, gaat Danziger in het 2017-2018 seizoen een stapje verder door Amore te presenteren als het perfecte cadeau voor Moederdag en andere speciale gelegenheden.

Marketingmanager wereldwijd Liat Kaplan zegt dat ze het potentieel begrepen van dit product als liefdesgebaar voor een geliefde, met moeders voorop. Hiertoe liet Danziger speciale materialen maken om retailers te helpen het product te verkopen. De tweede 'rijzende ster' is de Bidens Timeless collectie. Kaplan: "We zien een grote vraag naar Bidens, zowel voor de kwaliteit van de ‘bekende’ variëteiten, van Blazing Glory tot Mega Charm; als voor nieuwe Bidens variëteiten, zoals Golden Empire, die door de unieke rechte groei zelfs voor een ander gewas kan worden aangezien, of White Delight en Pretty in Pink, die kleurendiversiteit bieden in Bidens.”

Dit jaar zal Danziger voor het eerst in vele jaren ook weer een impressie geven van hun snijbloemenassortiment volgens VP Snijbloemen Anat Moshes om tegemoet te komen aan de grote vraag naar het brede assortiment van Danziger wereldwijd. Bij de stand zal men onder andere de goedverkopende Xlence Gyp en de beroemde Scoop Scabiosa collectie kunnen bezichtigen.

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danziger.co.il

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018