Special tuinbouwbeurzen van start

In de tuinbouwwereld is het begin van het jaar altijd druk met beurzen. Met eerste de Winter Fair op FloraHolland, later in januari de IPM Essen, daarna de HortiContact en in maart de Seasonal Trade Fair is de agenda goed gevuld. Voor de groenten- en fruittelers is natuurlijk ook de Fruit Logistica in Berlijn een hoogtepunt en voor de internationale ondernemer komt daar de Franse Sival nog bij.

Noviteiten
Vanaf vandaag blikken we door middel van deze Special al vooruit op de beurzen. De Special staat in het teken van de standhouders, de noviteiten en de evenementen, die plaats gaan vinden op de verschillende events.Deelnemen aan special
Wil je een bijdrage leveren aan deze Special en jezelf in de spotlight zetten? Dat kan! Natuurlijk moet het dan wel draaien om de beurzen. Als je als bedrijf voor het eerst exposant bent of een speciaal product of noviteit presenteert, stuur dan een persbericht in. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

Promoten
Er zijn mooie mogelijkheden om je aanwezigheid of noviteit op de beurs flink te promoten met onze nieuwsbrieven. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018