Veiling Rhein-Maas

Meer invloed kwekers op prijsvorming bij klokvoorverkoop

Het digitale verkoopkanaal klokvoorverkoop biedt aanvoerders van Veiling Rhein-Maas de mogelijkheid, klanten van de veiling een gedeelte van hun aangevoerde producten tegen een vooraf vastgestelde prijs vóór de veiling aan te bieden.

Enkele partijen per laag en eenheden
Tot nu toe hadden de klanten van de veiling de mogelijkheid, bij potplanten bij klokvoorverkoop gehele CC-containers van monster- en grote partijen te reserveren. Per direct kunnen voortaan ook enkele partijen per laag (CC-container) en eenheden van stapelwagens bij potplanten gereserveerd worden. Zowel bij stapelwagens alsook bij enkele partijen zijn alle potplanten-productgroepen vrijgegeven.

Meer dan 500 klanten hebben al toegang
De gebruikersaantallen van klokvoorverkoop ontwikkelen zich nog steeds zeer positief. Veiling Rhein-Maas kon zowel aan klanten- alsook aan aanvoerderszijde een toenemende actieve deelname noteren. Inmiddels hebben meer dan 500 klanten toegang tot deze online inkoop vóór de veiling. Steeds meer klanten loggen ook dagelijks in, om het aanbod te bekijken en producten te reserveren.

Bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018