Schouten nodigt Kamerleden uit voor Internationale Grüne Woche

Van 19 tot en met 28 januari 2018 vindt in Berlijn de Internationale Grüne Woche (IGW) plaats. Minister Schouten van Landbouw nodigt in een brief aan de Tweede Kamer enkele leden uit om mee te gaan. In de brief schrijft ze:

"Nederland kan als tweede agro-exporteur van de wereld en als belangrijke agro-handelspartner van Duitsland niet ontbreken en zal daarom net als voorgaande jaren met een groot Holland Paviljoen op de IGW aanwezig zijn."

"Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 januari 2018 breng ik een werkbezoek aan de IGW te Berlijn. Ik nodig hierbij een afvaardiging van de vaste Commissie voor Economische Zaken en Klimaat / Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (EZK/LNV) uit om deel te nemen in de officiële delegatie. Alle reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Afhankelijk van de omvang van uw delegatie kan het programma nader worden afgestemd. Daarbij kunt u denken aan activiteiten zoals de opening van het Holland Paviljoen, de aansluitende rondgang langs de Nederlandse standhouders en het trade dinner met het Nederlandse agrobedrijfsleven."

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018