Decorum start met Service Engine van Royal Brinkman

Afgelopen maart lanceerde Royal Brinkman een nieuw product: de Service Engine tool. Vanwege de nauwe samenwerking tussen Decorum en Royal Brinkman werd er met een exclusieve pilot gestart bij een aantal Decorum leden, waaronder Sion Orchids en Duijn-Hove. Deze pilot is succesvol verlopen en de tool wordt nu geïmplementeerd bij alle Decorum planten- en bloemenleden. Bij circa 15 Decorum is de tool al geïmplementeerd.Service Engine Tool
De tool is door Royal Brinkman ontwikkeld om bedrijfszekerheid te vergroten. In de tuinbouwsector worden immers steeds meer eisen gesteld aan prestaties van medewerkers en systemen. Overzicht houden van alle service- en onderhoudswerkzaamheden die storingen, stilstand en productieverlies voorkomen is dagelijks een uitdaging. De Service Engine tool biedt hiervoor de oplossing. De tool functioneert namelijk als realtime takenmanager en geeft inzicht om alle service- en onderhoudswerkzaamheden te beheren en coördineren. Bijkomend voordeel is dat op deze manier ondernemers altijd geïnformeerd zijn over verplichtingen vanuit wetgeving, verzekering en goed ondernemerschap.

Decorum en Royal Brinkman
Decorum heeft een werkgroep Inkoop waarbij interessante en stabiele contracten worden afgesloten met diverse leveranciers, waar de leden binnen de coöperatie hun voordeel mee kunnen doen. In 2014 heeft Decorum een onderhoudsovereenkomst met Royal Brinkman afgesloten. Hieruit is een nauwe samenwerking ontstaan, waarbij Decorum en Royal Brinkman als partners samenwerken voor slimme oplossingen, zoals de Service Engine Tool.

Meer weten over deze tool? Neem dan contact op met Stef de Jong van Royal Brinkman.

Voor meer informatie:
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
T: +31 174 633 587
E: info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
T: +31 (174) 44 61 00
F: +31 (174) 44 61 50
E: stef.de.jong@royalbrinkman.com
www.brinkman.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018