Sion en Akiko gaan phalaenopsis aan de man brengen in Mexico

Op 8 november is de exclusieve samenwerking gestart tussen Phalaenopsisveredelaar Sion en het Mexicaanse agentschap Akiko. De officiële ondertekening vond plaats in de Sion stand op de FloraHolland Trade Fair. Marktleider Akiko neemt exclusief voor Sion Phalaenopsis orchideeën op in haar assortiment. 'Door onze exclusieve samenwerking met Akiko zijn onze Sion-rassen nog beter beschikbaar in Mexico. Om onze klanten optimaal van advies en service te kunnen voorzien, is het belangrijk dat zij ook bijgestaan worden door lokale professionals. In Akiko hebben wij een partner gevonden die deze activiteiten met begeleiding van Sion gaat uitvoeren', aldus algemeen directeur Eric Moor.


Officiële ondertekening van exclusieve samenwerking in Mexico door Eric Moor (Algemeen Directeur Sion) en Claudia Lee de Vink (Director General Akiko)

Phalaenopsis steeds populairder in Mexico
Phalaenopsis is een opkomend product in Mexico. De Mexicaanse consument raakt steeds bekender met de Phalaenopsis en is ook bereid extra te betalen voor goede kwaliteit. Er is sprake van een groeimarkt. Sinds 5 jaar is Sion actief in Mexico met de verkoop van Phalaenopsis plantmateriaal. Marktleider Akiko is vanaf 1990 al actief in Mexico in het importeren en begeleiden van de verkoop van diverse tuinbouwgewassen.Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018