Zestig Jumbo supermarkten starten met 'Weekendbloemisten'

Vanaf nu kan de klant op vrijdag en zaterdag bij Jumbo terecht voor een samengesteld boeket bloemen, op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker. Onder de noemer ‘Weekendbloemist’ starten nog dit jaar zestig Jumbo supermarkten met deze bijzondere service.

Afgelopen week startten vijf Jumbo supermarkten in Alkmaar, Papendrecht, Utrecht, Delft en Baarn met dit nieuwe bloemenconcept. De hiervoor opgeleide medewerker adviseert de klant elke vrijdag en zaterdag over het samenstellen van een boeket en kan deze vervolgens ook voor de klant binden. Een service die uitzonderlijk is in een supermarkt.De bloemen van Jumbo worden hoog gewaardeerd, zo bleek uit de resultaten van het jaarlijks klantenonderzoek. Ed van de Weerd, directeur Commercie: “Bij Jumbo willen we de verwachtingen overtreffen en kijken we steeds weer naar mogelijkheden om nog een stapje verder te gaan voor onze klant. Vanuit dat streven zijn we eind 2016 gestart met een pilot waarbij bloemenafdelingen met zelfbediening, in het weekend werden bemand. Deze service werd enorm gewaardeerd door de klant en wordt dit jaar dan ook verder uitgerold. Dat we dit onze klanten kunnen bieden, maakt me heel trots.”

Dit jaar starten zestig Jumbo supermarkten met de Weekendbloemist en in het eerste kwartaal van 2018 komen daar naar verwachting nog zo’n veertig winkels bij.

bron: JumboPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018