Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amigo Plant winnaar publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2017

De publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2017 is dit jaar gewonnen door Gerard en Miranda van Langen en Koen Beemsterboer van Amigo Plant in Heerhugowaard. Uit handen van Zülküf Yilmaz, radijsteler en winnaar van de Publieksprijs in 2016, ontvingen zij een cheque van € 2.500.

Amigo Plant kreeg 26% van de stemmen. Yilmaz waarschuwde Van Langen en Beemsterboer voor ‘de stortvloed van publiciteit’ die het komend jaar over hen heen zal komen. Amigo Plant wil de geldprijs gebruiken om de locatie op het bedrijf waar medewerkers van de sociale werkplaats werken te verbeteren.


foto: Facebook pagina Amigo

De daadwerkelijke hoofdprijs was voor Novifarm, het samenwerkingsverband tussen vijf Zuid-Hollandse akkerbouwfamilies. Uit handen van demissionair staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken, ontvingen de winnaars in Hotel Theater Figi in Zeist de hoofdprijs: een cheque ter waarde van € 12.500. “De vijf genomineerden van dit jaar zijn allemaal financieel sterke familiebedrijven met enorme passie, ondernemerschap en vakmanschap”, aldus juryvoorzitter Marc Calon, voorzitter van LTO Nederland. “Het was dit jaar een spannende verkiezing met uiteindelijk een fantastische en terechte winnaar.”

bron: Agrarisch Ondernemer
Publicatiedatum: