Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe vestiging Deliflor Japan officieel geopend in Hamamatsu

Op woensdag 22 mei heeft de officiële opening van de nieuwe vestiging van Deliflor Japan plaatsgevonden. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en bloemenhandelaren.


Inkijk in de nieuwe testfaciliteit Deliflor Japan

De nieuwe ruimere opzet van de testfaciliteit maakt gebruik van zowel Japanse als Nederlandse innovatieve ideeën en technieken en dient als voorbeeld voor lokale chrysantentelers. Daarnaast biedt deze uitbreiding Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om haar positie in de Aziatische markt verder te versterken.

Tijdens de openingsceremonie benadrukten verschillende sprekers het belang van de tuinbouwsector, de noodzaak van innovatie binnen de Japanse bloementeelt en het succes van internationale samenwerking en kennisuitwisseling.


Lintknipceremonie. Uiterst links Margriet Beekenkamp(Beekenkamp Group) uiterst rechts Kazunori Kikuchi (directeur Deliflor Japan Co., Ltd.)

Na de officiële lintknipceremonie kregen de aanwezige gasten een rondleiding door de kas. Deliflor geeft aan dat het evenement een groot succes voor hen was.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten B.V.
Tel.: +31 (0) 174 526 200
www.deliflor.nl

Publicatiedatum: