Zeven kandidaten voorgedragen voor benoeming als Ledenraadslid RFH

De Voordrachtscommissie van Royal FloraHolland heeft zeven kandidaten voorgedragen voor benoeming als Ledenraadslid per 1 januari 2024: Eloy Bies, Luuk van der Burg, Stefan de Frankrijker, Rob ten Have, Bastian van den Hoogen, Patrick van Paassen en Willem van der Voort.

De Ledenraadsverkiezingen vinden plaats van 29 november tot en met 6 december 2023. Dan kunnen alle leden van Royal FloraHolland online hun stem uitbrengen. Voor het uitbrengen van hun stem zullen leden een persoonlijk stembewijs ontvangen voordat de digitale stembus opent.

De kandidaten worden benoemd als een meerderheid van de uitgebrachte stemmen op hem of haar positief (voor) is. Tijdens de Ledenbijeenkomst, op de Dag van de Coöperatie op 7 december 2023, worden de nieuwe Ledenraadsleden officieel bekend gemaakt. Volgend jaar is er weer een nieuwe mogelijkheid voor leden om zich kandidaat te stellen voor de Ledenraad.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.