Frans van der Geld nieuwe directeur Audit bij Flynth

Frans van der Geld (52) wordt per 1 december benoemd als nieuwe directeur Audit bij Flynth. Frans was eerder onder andere vestigingsleider voor Audit in Ridderkerk en werkt acht jaar voor Flynth. Deze benoeming is onder voorbehoud van de positieve betrouwbaarheidstoetsing door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hij volgt Erik Koetje op, die onlangs is benoemd als nieuw lid van de raad van bestuur.

Blik op de toekomst
Samen met de medewerkers van de Audit-praktijk en de andere servicelines wil hij de positie van Flynth verstevigen als top-6 accountantsorganisatie. "Dit kunnen we doen door in te spelen op de kansen die onder andere de invoering van ESG/CSRD biedt en door gebruik te maken van innovaties op gebied van artificial intelligence en data-analyse om onze controles efficiënter uit te voeren."

"Daarnaast geloof ik erin dat een goede samenstelling van ons cliëntenportfolio ervoor zorgt dat we niet alleen het rendement, maar ook de fun-factor en de ontwikkelmogelijkheden voor onze collega’s kunnen vergroten. Op die manier dragen we bij aan een bruisende baan, een verbetering van de werk-privé balans en het behouden van onze medewerkers. Een prestatie zet je nooit als individu neer, maar dat doen we binnen Flynth altijd als team."

Werkervaring
In 2015 is Frans gestart bij Flynth als vestigingsleider voor Audit in Ridderkerk en was hij onderdeel van het managementteam van Flynth Audit. Sinds vier jaar is hij MT-lid Bedrijfsvoering voor de Audit-praktijk. Daarnaast is Frans als externe accountant verantwoordelijk voor wettelijke controles van (middel)grote ondernemingen in de scheepvaart, bouw- en tuinbouwsector.

Voor meer informatie:
Flynth
Tel: +31 (0)88 2367777
info@flynth.nl
www.flynth.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.