Anthurium Info, Air So Pure en Orchidee Nederland op Mode Heim Handwerk

Anthurium Info, Air So Pure en Orchidee Nederland hebben geprobeerd het publiek te inspireren tijdens Mode Heim Handwerk in Essen, Duitsland. Een groenplein, ontworpen door Romeo Sommers, bood 200 m2 potplanteninspiratie, fotomomenten en workshops.

Mode Heim Handwerk is een consumentenbeurs in de regio Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Jaarlijks trekt het bezoekers met een entertainmentprogramma voor jong en oud en een aanbod van huishoudelijke, mode- en ambachtelijke producten.

De Messe Essen was het decor voor deze beurs, waar 400 exposanten zich presenteerden aan 30.000 bezoekers, van donderdag 9 tot en met zondag 12 november. Een blikvanger was de gezamenlijke inspanning van Anthurium Info, Air So Pure en Orchidee Nederland. Deze plantexperts bundelden hun krachten voor een consumenteninstallatie, ontworpen door Romeo Sommers en mede georganiseerd door Léandra Sprenkels. Deze installatie, met meer dan 200 m2 aan potplanteninspiratie, fotomomenten en workshops, trok de aandacht van de bezoekers.

Voor meer informatie:
Anthurium Info
E: info@anthurium.info
www.anthuriuminfo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.