Winnende rassen tijdens Penn State Flower Trials 2023

Drie rassen van Terra Nova Nurseries ontvingen prijzen in de categorie "Best of Show" tijdens de Penn State Flower Trials van 2023. Zes andere planten wonnen de "Director's Select" en vier rassen wonnen de "Best of Species".

De Echinacea Dark Shadows Mystic' was de "Best of Show" en "Best of Species" in het tweede jaar van de beurs in Penn State.

Sedum "Conga Line" ontving de onderscheidingen "Best of Show" en "Best of Species". "Conga Line" scoorde een 100% positieve waardering. De plant heeft crèmekleurige bloemen.

De "Peach Pearls" van Terra Nova was derde in de categorie "Best of Show". Dit ras heeft bordeauxrode bladeren en goudkleurige bloemen.

Chuck Pavlich, directeur nieuwe productontwikkeling bij Terra Nova Nurseries: "Onze planten moesten tijdens de proeven een droge herfst en winter in Pennsylvania doorstaan."

De twee rassen Leucanthemum 'Lemon Meringue' en Pulmonaria 'Raspberry Frost' waren winnaars in de categorieën "Director's Select" en "Best of Species". Het eerste ras heeft citroengele kernen en witte bloemen. Het tweede ras heeft grijsgroen blad met zilverachtige randen.

De rassen Coreopsis Nova 'Jewel', Kniphofia Poco 'Citron', Kniphofia' Rocket Jr.' en Nepeta Nova 'Blue' werden gehuldigd als "Director's Select".

Voor meer informatie:
Terra Nova Nurseries
sales@terranovanurseries.com
www.terranovanurseries.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.