Magical Hydrangea bestaat dit jaar 10 jaar

Magical Hydrangea bestaat dit jaar tien jaar. Hortensialiefhebbers in heel Europa konden deze zomer een limited edition Magical Green Revolution tegen het lijf lopen. Met deze tuinplant in handen maakten ze kans op één van de tien hippe Capi-regentonnen. Het bedrijf meldt dat deze inmiddels zijn uitgereikt aan de winnaars.

Trade Fair Aalsmeer
Magical Hydrangea nam deel aan de Trade Fair. Met een roze design bad met roze champagne bubbels/ballen werd iedereen uitgenodigd om hierin mee te genieten. Het Magical moment werd vastgelegd op een polaroid foto met hoesje mee naar huis.


Bron: Algemeen Dagblad 9-11-2023.

Feestje met een Italiaanse tint
Met twee kwekers in Italië vond Magical Hydrangea dat het tijd werd om de consumenten in Italië te voorzien van alle informatie op haar website. Om de lancering van de nieuwe Italiaanse website te vieren, serveerde Magical Hydrangea op haar stand Italiaanse prosecco en cannoli’s. Toevalligerwijs kopte het Algemeen Dagblad ook op 9-11-2023 ‘De cannoli uit Sicilie is de nieuwe hype’.

Wall of Fame
Vanwege de prijzen die Magical Hydrangea de afgelopen jaren heeft ontvangen, werd er een wall of fame geëtaleerd. Afgelopen editie van het Plantarium Groen-Direct in Boskoop wist Magical Hydrangea de eerste, de tweede én de derde prijs in de wacht te slepen met de houdbaarheidsbenchmark van Royal FloraHolland.

Tien jaar magische hortensia’s
In 2013 begon het Magical Hydrangea-avontuur. De hortensia stond al snel bekend als sterke tuin-, balkon-, en kamerplant die wel 150 dagen bloeit en daarbij prachtig doorkleurt. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa kreeg de plant daardoor ieder jaar meer fans.

Voor meer informatie:
Magical Hydrangea
info@magicalhydrangea.com
www.magicalhydrangea.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.