Kerklaan Greenhouses haalt €19.000 op voor Villa Casper tijdens 30-jarig bestaan

Op 9 september jl. vierde Kerklaan Greenhouses zijn 30-jarig jubileum met een evenement dat niet alleen de geschiedenis van het bedrijf vierde, maar ook een aanzienlijk bedrag inzamelde voor een lokaal goed doel, Villa Casper in Pijnacker.

Kerklaan Greenhouses, gevestigd in Berkel en Rodenrijs, is een bekende naam in de internationale kassenbouw. Sinds de oprichting in 1993 heeft het bedrijf gestage groei doorgemaakt en heeft het zich ontwikkeld tot een specialist in de bouw van gebruikte kassen en de handel van tuinbouwmaterialen.


Eigenaren Thijs de Groot, Hans Kerklaan en Rick van Buijtene naast oprichter Joost Kerklaan.

Voor aanvang en tijdens het feest werd er uitgebreid aandacht besteed aan Villa Casper, een woon- en zorglocatie in Pijnacker voor mensen met een verstandelijke beperking. De heren van Kerklaan Greenhouses wilden geen cadeaus voor hun 30-jarig jubileum. In plaats hiervan deden ze een beroep op de vrijgevigheid van hun gasten om een bijdrage te leveren aan Villa Casper. Hierbij werd €19.000,- opgehaald.


Op het feest waren diverse foodtrucks aanwezig

Op 7 november werd de cheque persoonlijk aan de bewoners en begeleiders van Villa Casper overhandigd. Hierbij waren ook de Lions Dames Pijnacker aanwezig. Ook zij overhandigden een cheque met een bedrag van ruim € 3.600,-. Met de opgehaalde bedragen zal in de nabije toekomst onder andere een renovatie van de woonkamer(s) gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Kerklaan Greenhouses
Noordeindseweg 346A
2651 LM Berkel en Rodenrijs
info@kerklaangreenhouses.nl
www.kerklaangreenhouses.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.