Webinar Brabant/Zeeland over cybercrime in kassen

Cybercriminaliteit is een relatief nieuwe vorm van criminaliteit waarbij criminelen via jouw systemen toegang proberen te krijgen tot gegevens of geld. Het is niet de vraag of jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, maar wanneer. Daarom organiseert Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland samen met Glastuinbouw Nederland Brabant/Zeeland en ZLTO op 16 november een digitale bijeenkomst met als thema cybercrime.

Een ethisch hacker neemt je mee in de wereld van cybercrime, hoe deze criminelen te werk gaan, en hoe je je daartegen kunt wapenen. Cyberexpert Bas Goddrie geeft je tips mee die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Deelnemen
De digitale bijeenkomst is gratis bij te wonen op donderdag 16 november. Inschrijven kan hier, na inschrijving ontvang je een bevestiging met een link voor de livestream. Dit webinar is mogelijk gemaakt door PVO Brabant-Zeeland.

bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.