Boeters BKC distribiteur SPX FLOW Johnson Pump

Boeters Ketel Constructie (BKC) is vanaf 1 november de distribiteur voor SPX FLOW Johnson Pump in de glastuinbouw. Wouter Voortman: “In navolging van het samengaan met TK-Topboiler zijn er gesprekken ontstaan met SPX FLOW waarmee zij een stand in het World Horti Center deelde. Na enkele gesprekken en bezoeken aan de productiefaciliteit in Assen kwamen we tot de conclusie dat wij een goede invulling zouden kunnen geven aan het ontbreken van Johnson pompen op de markt.”

Gerard Santema, Global Sales Director voor Johnson Pump: "We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met BKC. Met deze stap werken we aan ons doel om de markt snel en professioneel te voorzien van onze producten. Deze zijn onveranderd van goeie kwaliteit en dan ook bekend bij veel installateurs vanwege hun betrouwbaarheid en onderhoudsgemak."

Oud en vertrouwd
Henk Mooij, een bekende in de glastuinbouw en jarenlang de contactpersoon voor de Johnson Pump producten, is ingevlogen om de mannen van BKC te ondersteunen: Tom: “We merken bij veel klanten dat er verlangd wordt naar de vroegere tijden waarbij een belletje naar Henk voldoende was om een pompselectie te maken. Die kennis en ervaring is niet zomaar over te dragen, maar we kunnen er wel degelijk naar streven om hetzelfde niveau te behalen. Met Henk als parttime adviseur en een ruime lokale voorraad hopen we snel de slag te kunnen maken naar de vertrouwde ervaring van de klant met een moderne twist."

Internationaal
Naast de lokale voorraad in Honselersdijk, is BKC ook voornemens een voorraad in Ontario, Canada aan te leggen. “Veel installateurs in Canada hebben te weinig mogelijkheden om snel te kunnen schakelen wanneer ze een pomp moeten onderhouden of vervangen. Aangezien we met TK-Top erg actief zijn in deze regio kunnen we via bestaande kanalen de lokale klant bedienen en de bedrijfszekerheid van de pompen daar ook in de toekomst garanderen.”

Voor meer informatie:
BKC
Mariëndijk 7
2675 SV Honselersdijk
Tel: +31(0) 174 626 081
info@boetersbkc.nl
www.boetersbkc.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.