Deze 35 bedrijven geven voor 1 dag de leiding uit handen

Vanaf 13 november gaan 35 hbo/wo studenten ofwel directeuren in spe aan de slag bij 35 Nederlandse topondernemers in de Food & Flower industry. Op één dag krijgen zij de kans om achter alle ins en outs te komen van het dagelijkse werk van een directeur en de dynamiek van de Food & Flower Industrie. Daarnaast gaan zij met een uitdagende adviesopdracht onbevooroordeeld hun advies geven over een vraagstuk dat speelt in de organisatie. Directeur voor 1 dag is een initiatief van HortiHeroes en SeedValley.

Geertje de Jong (3de jaars student Van Hall Larenstein) is een dag COO bij Royal FloraHolland, rechts Leendert-jan Plaisier (de echte COO Royal FloraHolland).

Nieuw dit jaar is dat er meer spreiding is over regio’s in Nederland waar de Food & Flower industrie is vertegenwoordigd, waaronder SeedValley, Fruit Tech Campus, Greenport Duin- en Bollenstreek en Greenport Aalsmeer.

Aanmeldingen
De aanmeldingen komen uit alle hoeken van Nederland en met verschillende studie-achtergronden van econometrie tot biomedische wetenschappen, van ondernemen & innoveren tot hr en van dierveehouderij tot communicatie.

Deelnemers
Uit Westland nemen deel: Royal Floraholland, Koppert Cress, KP Holland, ABC Logistics, World Horti Center, Deliflor, Superflora, VB,
Dutch Flower Group, Van Dijk Flora en Peax Data.

Vanuit de Fruit Tech Campus: Agruniek Rijnvallei, Compas Agro, Abemec, LTO Noord, Oxin Growers en HDG.

Vanuit Seed Valley: Plantenkwekerij Gitzels, Bejo, Vertify, Pop Vriend Seeds en Syngenta.

Vanuit Greenport Duin- en Bollenstreek: AW groep / Watertoren / Copijn, Hobaho, Royal De Ree Holland, JUB Holland, Hogervorst / sub: creating solutions en Royal van Zanten.

Initiatiefnemers
Dit initiatief is genomen om hbo- en wo-studenten te enthousiasmeren voor een carrière in de food & flower industry. “De behoefte aan talent in de sector is groot en er is nog steeds veel onbekendheid voor onze sector”, aldus initiatiefnemer en projectleider Lenny Dijkshoorn. “Het aantrekken van talent is niet iets eenmaligs, het is een taak van ons als sector om daar met z’n allen een positieve bijdrage aan te leveren.”

Voor meer informatie:
Horti Heroes
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel: +31 6 11 24 24 58
info@hortiheroes.com
www.hortiheroes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.