Voormalig hacker gaat telers leren over cybersecurity

In Tomatoworld is op 23 november een event voor telers over cyber security ‘Slim telen = Data beveiligen’. Eén van de sprekers is voormalig hacker Erik Rutkens. Daarnaast zijn er presentaties van IT-bedrijf BICT Groep en van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor telers.

De tuinbouw past steeds meer digitalisering toe, onder meer door de inzet van AI, robots en sensoren. Zulke digitale technieken kunnen kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen. Hoe kan een ondernemer voorkomen dat de systemen op het bedrijf gehackt worden? Daarover gaat het event in Tomatoworld op 23 november. Telers kunnen zich daarvoor aanmelden via de website van Tomatoworld.

De bijeenkomst start om 14.45 met een welkomstwoord door Aart van den Bos van Tomatoworld. Erik Rutkens (Hacksclusive) neemt bezoekers mee in de werkwijze van hackers. Hoe kunnen ondernemers zich daartegen beschermen? Kevin Bogaards (BICT Groep) vertelt over de relatie tussen cyber security met bedrijfszekerheid. De bijeenkomst eindigt met een paneldiscussie, met onder meer Anne Visser (Cyberweerbaarheidscentrum Greenport). Na afloop is er – rond 17.00 uur – een netwerkborrel.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
Zwethlaan 2
2675 LB Honselersdijk
+31 174 612 525
www.tomatoworld.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.