Show Your Colours Award IPM 2024

Tijdens de Internationale Pfanzenmesse (IPM) 2024 in Essen (D) wordt voor de zevende keer de Show Your Colours Award uitgereikt. Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor deze verkiezing planten of plantconcepten insturen. De Show Your Colours Award IPM 2024 wordt georganiseerd door Messe Essen in samenwerking met BIZZ-Holland.

Bij Show Your Colours 2024 gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal achter de plant, storytelling dus. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden.

Producten met een plus
Een plant alleen in het verkoopschap is soms niet voldoende om de consument tot aankoop te verleiden. Een tuinplant kan wel mooi zijn van zichzelf, maar dat is niet altijd het geval. Met toegevoegde waarde in de vorm van label, mooie pot, uitgekiend concept of eenvoudig door wat meer over de plant te vertellen, kan een plant extra aandacht genereren. Bedrijven spelen hier tegenwoordig goed op in door hun plant deze plus mee te geven. Om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd.

Deelname
Deelname aan de Show Your Colours Award is gratis. Alle standhouders van IPM Essen, met houtige gewassen en vaste planten, worden opgeroepen om hun plant en/of concept in te sturen via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op vrijdag 15 december 2023. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury 10 planten.

Jurering
De genomineerde planten, 1 exemplaar per inzending, worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. Het publiek kan hier tot en met donderdagochtend hun stem uitbrengen op hun favoriete plant. Op donderdagmiddag 25 januari 2024 vindt de beoordeling door de vakjury plaats. Aansluitend wordt om 15:00 uur de uitslag bekend gemaakt in de stand van BIZZ-Holland, Hal 8, stand A31.

bron: BIZZ Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.