Ton van der Giessen nieuwe voorzitter van BVOR

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de BVOR is Ton van der Giessen per 1 januari 2024 benoemd als nieuwe voorzitter van de BVOR. Ton is al 43 jaar werkzaam in de afval- en recyclingbranche. Tot aan zijn pensioen deze maand vervulde hij vanaf 2011 de functie van Algemeen Directeur bij Van Werven, dienstverlener in infra en recycling. Bij deze onderneming, maar ook bij andere bedrijven waar Van der Giessen in het verleden werkte waren raakvlakken met het opwerken van groene reststromen.


De huidige voorzitter Philip Smits (links) feliciteert Ton van der Giessen (rechts) met zijn benoeming

Ton was in die laatste elf jaar eveneens voorzitter van de brancheorganisatie BRBS Recycling. Hij heeft hier nu afscheid genomen. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie als voorzitter van de BVOR: “Graag deel ik mijn kennis van de sector met BVOR-leden en organisaties die zich bezighouden met het terugwinnen van grondstoffen uit organische reststromen.”

Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie als voorzitter van de BVOR: “Graag deel ik mijn kennis van de sector met BVOR-leden en organisaties die zich bezighouden met het terugwinnen van grondstoffen uit organische reststromen.”

Het bestuur vanaf 1 januari 2024: V.l.n.r.: Feite Westra, Joris van de Vleuten, Wim Lexmond, Richard Broekhof, Vincent Kok (boven), Ton van der Giessen (beneden), Gerard Kuipers en Kees Vosse (Mark van Iersel ontbreekt op foto)

Philip Smits is tot 1 januari 2024 voorzitter. Hij heeft deze functie de maximale termijn van acht jaar bekleed. Namens bestuur, leden en Verenigingsbureau bedankten bestuurslid Joris van Vleuten en directeur Arjen Brinkmann hem tijdens de Algemene Ledenvergadering.

De foto's zijn van John Voermans.

Bron: BVOR


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.