"Een Trade Fair als vanouds"

Tholen - Een Trade Fair als vanouds, zo werd de nu gelopen editie verschillende malen omschreven. Er is geen financiële crisis waarbij de consument bedankt voor het bloemetje, er zijn geen corona-toestanden meer en ook is er geen run op planten zoals zich die direct daarop voordeed. Het eerste "normale" jaar in tijden, zo zou je kunnen zeggen, hoewel het geheel met alle energie- en CO2-perikelen nu toch weer in een spannend daglicht is komen te staan.

Van linksboven mee met de klok: Puck Wirken en Jean-Pierre v/d Peijl van Van der Peijl Tuinplanten; Anne Rietveld en Kelly Raadschelders van varenkwekerij Raadschelders; Norman van Nieuwkoop van Van Nieuwkoop Groen; en Roy en Gerard Boerlage van Green Collect Sales

De beurs duurde dit jaar netto twee uur langer dan voorgaande jaren, omdat deze op vrijdag altijd stopte rond 15 uur. Nu ging men twee uur langer door, maar netto lijken standhouders goed te spreken over de verandering. Internationaal bezoek keert immers de avond ervoor huiswaarts, zo is het idee, en hoewel het merendeel wat laat thuiskwam voor het prakkie is het toch ook lekker vandaag weer even orde op zaken te kunnen stellen.

Maandag volgt op deze plaats een uitgebreide fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.