Samenwerking Boers Tuinbouw, Brighten & Schneider Youngplants

Op de Trade Fair in Aalsmeer wordt voor het eerst de Windbell Cyclaam gepresenteerd door Boers Tuinbouw, Brighten en Schneider. De purple is geïntroduceerd en de komende jaren zullen er nog velen kleuren volgen. Beide partijen gaan een langdurige samenwerking aan voor de Winterbell cyclaam.


Van links naar rechts: Simon Hu, Gijs Boers, Geert-Jan Aaldering.

Boers Tuinbouw
Vader Gerrit en zoon Leon en Gijs zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de kassen.

Gerrit en Leon richten zich op de kassen en Gijs houd zich bezig met de verkoop. "Wij willen de consument een plant van kwaliteit leveren, waar hij een lange tijd van kan genieten. Kwaliteit staat met stipt op nummer één.'

Vanaf 1960 is Boers Tuinbouw gevestigd te 's-Gravenzande. Vandaag de dag worden op twee locaties jonge planten opgekweekt tot compacte planten. In het voorjaar en de zomer is er een breed assortiment van perkgoed beschikbaar. Deze periode worden er o.a. dianthus, myosotis, osteospermum, petunia's, salvia's en felicitara geleverd. In de herfst worden de Cyclamen geteeld.

Schneider
Schneider is een familiebedrijf dat sinds midden jaren ‘60 actief is en zich gedurende die tijd heeft gespecialiseerd in het maken van jonge planten. Eerst in Ridderkerk en sinds 2021 op de nieuw gebouwde locatie in Woudrichem. Schneider is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten uit zaden en stek van éénjarige en tweejarige potplanten, vaste planten en snijbloemen. Het personeel bestaat uit specialisten op het gebied van jonge planten, met jarenlange ervaring en een grote betrokkenheid

Brighten
Brighten, opgericht in 1979, is een kweker en vermeerderaar van een breed assortiment potplanten en snijbloemen. Brighten is sinds 1999 begonnen met het veredelen van nieuwe variëteiten potplanten en snijbloemen. Elk jaar ontwerpt Brighten Florarchitect honderden kruisingen en voert een zorgvuldige selectie uit op tienduizenden zaailingen.

Voor meer informatie:
Schneider
Almkerkseweg 4A
4285 WZ Woudrichem
Tel : +31 180 617000
info@schneiderbv.nl
www.schneiderbv.nl

Boers Tuinbouw
Monsterseweg 94
2691 JK 's-Gravenzande
Tel: 06 42355796
info@boerstuinbouw.nl
www.boerstuinbouw.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.