Kandidaten gezocht voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2024

Vanaf woensdag 8 november tot en met 20 december 2023 kunnen ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024. Naast de ondernemersprijs wordt dit jaar ook een themaprijs ‘Circulair Ondernemen’ uitgereikt. Voor deze themaprijs slaat Tuinbouw Ondernemersprijs dit jaar de handen ineen met Greenport Aalsmeer. De winnaars worden op 6 maart 2024 tijdens het jaarlijkse evenement van de Tuinbouw Ondernemersprijs bekend gemaakt op een locatie in deze greenport.


Het prijsobject dat de winnaar krijgt: het kunstwerk is 100% vervaardigd van reststromen van o.a. paprikaplanten en de ronde, oneindige vorm beeldt circulariteit uit.

De Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Bedrijven die met creatieve oplossingen, doorzettingsvermogen en bereidheid tot open overleg het kennisniveau sectorbreed laten groeien. De kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs investeren in nieuwe technieken die de sector naar een hoger plan tillen, met veel aandacht voor een stevig fundament voor de toekomst. In 2024 wordt de prijs voor de 37e keer uitgereikt.

Inschrijven van 8 november tot en met 20 december 2023
Voor zowel de Ondernemersprijs als de Themaprijs geldt dat kandidaten uit heel Nederland zich tussen 8 november en 20 december op een eenvoudige wijze kunnen aanmelden via de website. Ook kunnen bedrijven voorgedragen worden door derden. Dinsdag 16 januari 2024 wordt bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens het evenement van de Tuinbouw Ondernemersprijs dat deze editie plaatsvindt op 6 maart 2024 worden de winnaars bekend gemaakt.


Van der Avoird Trayplant wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2023

Voor meer informatie:
Tuinbouw Ondernemersprijs
info@tuinbouwondernemersprijs.nl
www.tuinbouwondernemersprijs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.