Paletti Growers en Floriway tekenen samenwerkingsovereenkomst voor komende vijf jaar

Op dinsdag 7 november hebben Huub Custers, voorzitter van Paletti Growers, en Eric de Winter, commercieel directeur Floriway, een verlengde samenwerkingsovereenkomst voor de komende vijf jaar ondertekend. Dinsdag 7 november was de eerste dag van de Trade Fair Aalsmeer.

“De Trade Fair is natuurlijk een perfecte omgeving om te laten zien dat we onze samenwerking hebben versterkt” zegt Huub Custers van Paletti Growers.

Eric de Winter zegt hierover: “De vernieuwde samenwerking tussen Paletti Growers en Floriway belooft spannende mogelijkheden te bieden voor de sierteeltsector. De service van tweemaal per dag ophalen bij de tuin door Floriway springt hierbij het meest in het oog. Zo kunnen we samen verder bouwen aan een duurzame en efficiënte toekomst.“

Gertjan Breij, algemeen directeur van Floriway beaamt dit volledig. Hij zegt hierover: “Deze samenwerking benadrukt het belang van optimale kweker- en ketenrelaties in de sierteeltindustrie. Door nauw samen te werken, kunnen Paletti Growers en Floriway synergiën creëren die leiden tot verbeterde productkwaliteit, kostenbesparingen en tevredenheid bij klanten.”


Hand na ondertekening.


Eric de Winter tekent.


Huub Custers tekent.

Voor meer informatie:
Paletti Growers
Maaseikerweg 191
6005 AD Weert
Tel: 06 51576939
info@palettigrowers.com
www.palettigrowers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.