PMjobs breidt uit naar Aalsmeer

Uitzendbureau PMjobs opent een nieuwe vestiging in Aalsmeer. De uitbreiding van het bedrijf dat al gevestigd is in Bleiswijk is gericht op het verbeteren van de service aan zowel nieuwe als bestaande relaties en medewerkers.

Het netwerk van recruiters is verder gegroeid dankzij nauwe samenwerking met partners. Dit stelt het bedrijf in staat om snel te voorzien in de arbeidsbehoeften in Aalsmeer en de omliggende Greenpark-regio.

Peter-Paul Kester: "Met deze uitbreiding vergroten we onze slagkracht om klanten nog effici├źnter te bedienen. We zijn er trots op om onszelf te presenteren als een allround specialist in personeelsbemiddeling. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de sectoren productie, logistiek en transport. Met als specialisatie, en groot marktaandeel in, de bloemen en plantensector van kwekerij tot handelaar en verwerker tot retail en detail."

Voor meer informatie:
Peter-Paul Kester
PMjobs
06 41 58 32 62
010 511 51 00
info@pmjobs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.